O mnie
Jestem dyplomowanym dietetykiem klinicznym i psychodietetykiem. Ukończyłam również studia magisterskie na kierunku Żywienie Człowieka i Ocena Żywności. Regularnie szkolę się biorąc udział w kursach oraz konferencjach z dietetyki klinicznej, sportowej oraz psychologii żywienia. Uzyskałam tytuł Specjalisty Przyjaznego Mózgowi.
Moje doświadczenie zawodowe zdobywałam w różnych placówkach, między innymi w Instytucie Żywności i Żywienia, w Klinice Pediatrii, Żywienia i Chorób Metabolicznych w Instytucie "Pomnik - Centrum Zdrowia Dziecka", Fundacji Kulczyka oraz przez kilka lat pracowałam w Specjalistycznym Centrum Terapii, zajmując się żywieniem osób z anoreksją, bulimią, zespołem Aspergera i innymi zaburzeniami psychicznymi.
Moja specjalizacja koncentruje się na dietoterapii osób z zaburzeniami odżywiania, ale również z nadwagą, otyłością, insulinoopornością, chorobami tarczycy i jelit. Prowadzę również pacjentów z wybiórczością pokarmową.
W mojej pracy priorytetem jest indywidualne podejście do każdej osoby oraz edukacja w zakresie prawidłowego żywienia. Pracuję zarówno z osobami dorosłymi, jak i młodzieżą od 15 roku życia.